“Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul.”

Noi

Emblemma aduce în fiecare proiect cei 15 ani de experiență în design grafic, branding, identitate vizuală și marketing, construind cu hărnicie și creativitate embleme puternice.

Emblemma nu este doar un punct de plecare ci este un adevărat tovarăș de drum pe care te bazezi la fiecare pas pentru a ghida și a adapta brandul tău la realitatea dinamică și la provocările din ce în ce mai originale ale pieței.

Scopul nostru este de a crea identități emblematice care să reflecte cu onestitate toate valorile brandului și de a-l pregăti să atingă nevoile, dorințele și așteptările consumatorilor. Bineînțeles, frumos ambalate tehnic și artistic, cu respect pentru adevăr și cu plusuri atașate pentru a atrage succesul. Iar succesul obținut de creațiile noastre ne-a susținut munca și ne-a consolidat încrederea în principiile după care ne ghidăm: curiozitate, efort, adaptabilitate, creativitate.

Principii pe care le aplicăm ca și reguli de zi cu zi, în munca noastră și în relația cu oamenii cu care construim embleme. Principii care, în timp, ne-au creionat în cea mai bună formă personală și profesională, și care ne vor modela evoluția pentru viitor.

 

Cariere

Suntem mereu în căutare de colaboratori pricepuți și dedicați specializării pe care au ales-o. Știm că ideile și aptitudinile adunate pornesc motorul creativității pentru a pregăti drumul către realizare, așa că dă-ne de știre dacă vrei să participi.

Sunt călătorii frumoase, lungi sau scurte, uneori grele, alteori nu atât de spectaculoase, însă merită efortul de a descifra și de a rezolva cerințele unui brief.