“Popularitatea.
O altă formă de glorie.”

Promovare online

Promovare on-line

Pe o piață concurențială din ce în ce mai agresivă, antreprenorii au nevoie de o îndrumare corectă pentru a investiri bugetul de marketing astfel încât să se finalizeze cu rezultate, cu valoare adăugată pentru companie.

Mediul on-line, ca orice alt canal de comunicare, este guvernat de propriile reguli și funcționează după algoritmi complecși, iar noi, vă oferim cheia prin care imaginea societății dumneavoastră va ieși în evidență și va lupta, de la egal la egal, cu orice concurent.

Pentru asta, avem de partea noastră cei 10 ani de experiență în Public Relations & Marketing și targeturile concrete, măsurabile, atinse în cele peste 80 proiecte de promovare on-line desfășurate.

Urmărim succesul iar, pentru asta, știm că e nevoie de timp. Timp în care ne cunoaștem, gândim și construim cea mai potrivită strategie pentru compania dumneavoastră, implementăm și ne bucurăm de rezultate. O colaborare optimă, din punctual nostrum de vedere, se întinde pe minim 6 luni, timpul necesar pentru a obține rezultate (raportat la funcționarea algoritmilor de indexare
Google & Facebook).

Dar până la rezultate, totul începe cu o discuție.
Suntem aici.